USTANOVITEV IN PREDSTAVITEV DRUŠTVA

Leta 1996 je skupina športnih zanesenjakov ustanovila Športno društvo Flip-Flop Grosuplje z namenom otrokom ponuditi različne športne aktivnosti. Začetki so bili skromni, vendar pa volje za delo ni manjkalo.

Že naslednje leto se je pojavila skupina deklet, ki jih je zanimala vadba odbojke. Pod vodstvom prof. Marka Potokarja so dekleta svoj ognjeni krst doživela v sezoni 1997-1998 v kadetskem državnem prvenstvu. Ko so ta dekleta prerasla mlajše selekcije, je napočil čas, da se vključijo v člansko državno ligo, kjer so prvič nastopile v sezoni 1999-2000.

Trenerji Marko Potokar, Samo Zrimec in Marko Strojan so bili zaslužni, da se je v tem začetnem obdobju z odbojko pričelo ukvarjati čedalje več mladih deklet. Društvo se je iz leta v leto razvijalo in raslo, tako igralsko, kot organizacijsko. Zaradi večjega števila odbojkaric je bilo potrebno okrepiti trenerski kader, kar je posledično prineslo vse boljše uvrstitve v članskih državnih ligah.

Odbojkarsko društvo Flip-Flop se je v enaindvajsetih letih svojega obstoja lepo uveljavilo na prostoru Občine Grosuplje in v slovenski odbojki. Poleg tega je znano kot dobra športna organizacija, v kateri sodelujejo športni navdušenci, ki se že od samega začetka trudijo narediti nekaj dobrega za šport, zdravo okolje in igralke.

Med ženskimi kolektivnimi športi z žogo, je odbojkarski klub Flip-Flop med prvimi iz Občine Grosuplje, ki je začel v različnih kategorijah igrati na nivoju državnih tekmovanj. Med drugimi prva ekipa že vrsto let nastopa v prvi oziroma drugi državni članski ligi pod imenom ATK Grosuplje. Med mlajšimi selekcijami pa se pridno uvrščamo v vrh slovenske odbojke in tako poskušamo čim bolje odpreti vrata vsem nadarjenim igralkam, ki si želijo v prihodnosti igrati odbojko na najvišjem nivoju.

Odbojkarsko društvo in izbrana strokovna ekipa, želimo igralkam nuditi pogoje, kateri so osnovni za razvoj mladih, nadarjenih igralk.Odbojkarsko društvo Flip-Flop
Ljubljanska cesta 40a, 1290 Grosuplje

E: odbojka@flip-flop.si

T: 070678855

Vse pravice pridržane © Odbojkarsko društvo Flip-Flop 2024
Splošni pogoji poslovanja družbe
Kazalo strani