V Grosuplje srebrno in bronasto odličje z letošnjega DP v odbojki na mivki.

Zaradi korona virusa se je predčasno končala sezona dvoranske odbojke. Ko je že vse kazalo, da letošnjih državnih prvenstev v odbojki na mivki ne bo, je Odbojkarski zvezi Slovenije le uspelo izpeljati tekmovanja v vseh kategorijah. Najboljši mladi odbojkarji in odbojkarice so se v finalu na Kongresnem trgu v Ljubljani pomerili za medalje. Tudi letos se lahko mlade igralke Odbojkarskega društva Flip - flop iz Grosuplja, pohvalijo kar z dvema osvojenima medaljama.

V kategoriji U-14 sta med 31 dvojicami po dveh odigranih turnirjih v Notranjih Goricah in Škofji Loki,  Ela Bakan in Nika Pucelj z osvojenimi mesti na turnirjih zbrali dovolj točk, da sta se uvrstili med štiri najboljše dvojice letošnjega državnega prvenstva. Na tekmi za tretje mesto sta na Kongresnem trgu v Ljubljani gladko premagali dvojico Tani Jurič in Sara Korpnik z 2:0 (10, 6) in osvojili bronasto odličje.
V kategoriji U-16 sta pripravili veliko presenečenje Tara Filipič in Maša Pucelj. Čeprav leto dni mlajši od ostalih tekmovalk, sta na odločilnem turnirju v Žužemberku med 48 dvojicami osvojili 1. mesto in si tako zagotovili igranje v letošnjem finalu državnega prvenstva. Zlatega odličja v tej starostni kategoriji sta se veselili Zoja Kalar in Rima Posedel, ki sta v velikem finalu po ogorčenem boju za vsako točko z 21:19 in 22:20, strli odpor Maše Pucelj in Tare Filipič.

V športu ni uspeha, ki bi prišel kar sam od sebe. Za uspehom mladih odbojkaric Odbojkarskega društva Flip flop sta bila dva meseca treningov pod vodstvom trenerjev Roka Puclja in Simona Krakarja. Dekleta so ves čas vadila na igrišču za odbojko na mivko v Lučah in se lastniku za gostoljubnost iskreno zahvaljujejo.

Vse delo v društvu poteka ljubiteljsko. Članice in člani Odbojkarskega društva Flip flop so hvaležni vsem, ki jih pri njihovem delu podpirajo in jim omogočajo, da lahko tekmujejo v državnih prvenstvih. Generalnemu pokrovitelju Avtotransporti Kastelec, Omaplast d.o.o., Am Inženiring d.o.o., Triglav d.d., Hoc center d.o.o., MGZ d.o.o. in Občini Grosuplje, so se mlade odbojkarice tudi letos oddolžile z dvema medaljama osvojenima na državnem prvenstvu v odbojki na mivki. Hvala vsem

Maša Pucelj in Tara Filipič, U-16   



Nika Pucelj in Ela Bakan, U-14


Darko Pucelj











Odbojkarsko društvo Flip-Flop
Ljubljanska cesta 40a, 1290 Grosuplje

E: odbojka@flip-flop.si

T: 070678855

Vse pravice pridržane © Odbojkarsko društvo Flip-Flop 2024
Splošni pogoji poslovanja družbe
Kazalo strani